NESREĆA NOGOMETAŠA

Nesretnom Mostarcu spasili prst: Hvala Vam svima...

04.12.2015 u 11:06

Bionic
Reading

Možda najvažnije pravilo u teretani je paziti da se utezi pažljivo vrate u originalan položaj. Greške mogu biti skupe, a to je na svojoj koži na žalost osjetio i sjajni BiH reprezentativac

Bek Lazija i Bosne i Hercegovine Senad Lulić doživio je ozbiljnu nesreću tijekom vježbanja u klupskoj teretani. U još nerazjašnjenim okolnostima težak teret pao mu je na desnu šaku i zdrobio jedan prst. Još dva su natučena, ali prstenjak je umalo trebalo amputirati.

Odmah je primljen u rimsku bolnicu gdje su doktori ipak uspjeli izbjeći amputaciju cijelog prsta (dio medija prenosi da mu je amputiran vrh prsta), te je stanje njegove ruke stabilnije.

'Stalno ga obilazimo i srećom brzom reakcijom uspjeli smo izbjeći amputaciju cijelog prsta. Bilo je ružno, ali sada je sve pod kontrolom,' kaže klupski liječnik dok sam Lulić putem društvenih mreža poručuje:


'Hvala svima na gomili poruka podrške koje mi dolaze sa svih strana. Posebno hvala brižnoj obitelji koja je uvijek uz mene.'

Procjenjuje se da će 29-godišnji Mostarac u bolnici ostati još tri dana, a na teren se ove godine vrlo vjerojatno neće moći vraćati.