PREMRŠAVA ZA TENIS?

Neprepoznatljivoj osvajačici Wimbledona zabranili igrati!

07.07.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Marion Bartoli proživljava teške trenutke tri godine nakon osvajanja Wimbledona. Zbog drastičnog gubitka tjelesne mase ove joj je godine zabranjen nastup u revijalnom meču legendi...

Umirovljena francuska tenisačica svoj je vrhunac doživjela 2013. godine kada je u finalu Wimbledona pobijedila Lisicki i okitila se naslovom Grand Slam pobjednice.

Iste godine zbog problema s ozljedom odlučila je prekinuti karijeru sa samo 28 godina, a ove se godine pojavila u Wimbledonu i šokirala sve.

Naime, u prošlosti lagano punašna djevojka dramatično je smršavila i više ne sliči samoj sebi. Nagađalo se da se radi o anoreksiji, no ona tvrdi da je riječ o virusu koji bi mogao biti i opasan po život.

'Moj život je postao noćna mora. Smanjila sam se, a ne znam zašto. To što proživljavam je užasno. Bojim se za svoj život,' priznala je bivša tenisačica i otkrila:

'Moje tijelo odbija sve više toga, od hrane do električnih naprava. Ne mogu tipkati po mobitelu bez rukavica niti nositi nakit jer mi koža jako loše reagira. Čak moram prati ruke mineralnom vodom, jer ne mogu koristiti običnu. Ovo ne bih poželjela nikome.'

U Wimbledonu je ove godine trebala nastupiti u revijalnom meču legendi, no organizatori su joj nakon savjetovanja s liječnicima zabranili igrati.