nezadovoljni Simmons

Neočekivana i šokantna odluka jednog od najboljih igrača NBA lige; ako su točne informacije što je spreman napraviti svom klubu, onda je sve jasno!

30.09.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Gorčina koju australski košarkaš Ben Simmons osjeća spram Philadelphije, svog jedinog NBA kluba u karijeri, očito je ogromna. Razlaz je očito jedina opcija...

Tijekom ljeta prvi izbor na draftu 2016. godine je najavio kako želi odlazak iz kluba, a potom je zajedno sa svojim menadžerom o tome obavijestio sve čelne ljude kluba iz Philadelphije.

Nakon toga je najavio kako se sigurno neće pojaviti na pripremama kluba i da ne želi više nikada zaigrati u 76ersima. Cijela priča ide i dalje pa je tako ESPN naveo kako su došli do informacija - od izvor bliskih igraču - da će 'Simmons radije cijelu ovu sezonu pauzirati nego li zaigrati u Philadelphiji' ukoliko se ne pronađe nova momčad za njega.

Ako je ta informacija točna jasno je kako je razlaz sa Sixersima, pod svaku cijenu, jedina opcija. Pitanje je što će napraviti čelnici kluba i jesu li svjesni koliko mogu izgubiti. A Simmon će naravno zbog moguće kazne izgubiti desetke milijuna dolara. Zaista pomalo neočekivana i šokantna odluka!

Inače, od samog početka sage o Simmonsu nije se pojavila ta, neka druga NBA momčad, koja je ozbiljna zagrizla za njega i bila spremna na razmjenu s Philadelphijom. Po američkim izvorima u tom smislu je najdalje došao San Antonio.

Ugovor Simmonsa je vrijedan 147 milijuna američkih dolara i traje još četiri godine.