možda im sada bude jasnije

Nenad Bjelica lijepo obrazložio zašto je Petar Bočkaj završio u Dinamu: Svi nezadovoljnici koji se osjećaju prevareni...

25.12.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Još se uvijek ne stišava bura koju je odlaskom iz Osijeka u Dinamo 'podigao' Petar Bočkaj. Navijači slavonskog prvoligaša osjećaju se izigranima, neki su čak tražili i povrat novca od pretplate, a sada im se obratio trener Nenad Bjelica

S obzirom na to kakve ambicije ima Osijek u ovoj sezoni, a to je svakako osvajanje barem jednog od dva trofeja za kojeg se još uvijek može izboriti, jasno je da je prodaja Petra Bočkaja Dinamu izazvala dosta negativnih komentara među navijačima Osijeka.

Ali da bi ih barem donekle umirio, to jest uvjerio u razmišljanje kojim se vodio u ovom poslu, jer to definitivno jest posao, prvi čovjek struke slavonskog prvoligaša, Nenad Bjelica napisao im je poruku.

'Dragi navijači NK Osijeka! Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja... Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će im biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača. Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima! Samo Osijek', napisao je Bjelica.

Naravno, kada se sjetimo kakve je igrače Bjelica znao dovesti, prije u Dinamo, te sada u Osijek, jasno je da će i novac kojeg su Modri uplatiti za Bočkaja, a šuška da se radi između 2,5 i 3 milijuna eura, biti mudro investiran.