sol na ranu...

Petar Bočkaj pjevao u božićnoj čestitki Osijekovih igrača i pod ravnanjem 'maestra' Nenada Bjelice

25.12.2021 u 10:19

Bionic
Reading

Petar Bočkaj novi je igrač zagrebačkog Dinama nakon što su Osijek i Dinamo dogovorili prijelaz 25-godišnjeg bočnog igrača Osijeka i prije početka zimskog prijelaznog roka

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog braniča, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asista za gol, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58.

Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme.

Naravno, s ovim Bočkajevim odlaskom u redove zagrebačkog Dinama, s kojim će se klub iz Gradskog vrta, po svemu sudeći, boriti za naslov, razljutio je navijače slavonskog prvoligaša. No, kako je trener Bjelica objasnio, teško ga je bilo zadržati, jer isticao mu je ugovor. Ovako je Osijeku pripalo, prema neslužbenim informacijama, između 2,5 i 3 milijuna eura.

A da u Osijeku nisu razmišljali o prodaji Bočkaja, svjedoči i video objavljen na božićno jutro, u kojem su u glavnim rolama trener Bjelica i igrači. Naravno, među pjevačima je i igrač koji je na Badnjak potpisao za Modre.