KONAČNA POTVRDA

Nema tu više dvojbe, zna se tko je Dinamov trener

07.12.2013 u 22:17

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u nedjelju u 15 sati sklopu 19. kola MaxTv Prve lige dočekuju Osijek. Dvoboj je najavio sportski direktor i trener 'Modrih' Zoran Mamić...

'Respektiram svaku momčad hrvatskog prvenstva pa tako i Osijek. Imaju jednu mladu momčad s puno igrača iz juniorskog kadra i ne treba ih podcijeniti. Naš cilj nije utakmicu samo dobiti nego i nastaviti kontinuitet dobrih igara i dobre forme', najavio je Mamić koji još uvijek ne zna do kad će se zadržati na klupi Dinama.

'Zna se moj stav. Ja sam rekao da što sam više unutra, to me više vuče klupa, ali da smo donijeli definitivnu odluku, nismo. Nismo o tome ni razgovarali. Razgovaramo o eventualnim pojačanjima i stanju o momčadi i da ovu polusezonu uspješno privedemo kraju, znači da dobijemo sve do kraja', rekao je Mamić koji priznaje kako mu godi podrška momčadi, pa je tako i otkrio jednu nedavnu anegdotu.

'Još u Eindhovenu vidjeli su neki igrači Zdravka i Magatha u jednom lokalu, nakon čega su mi stigle sms poruke da ostanem. Sigurno da je lijepo kad te momčad akceptira i želi', otkrio je Mamić.