jako neodgovorno

Nekontrolirano ludilo: Suluda reakcija desetog tenisača svijeta nakon poraza!

17.02.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Polufinalist US Opena Pablo Carreno Busta potpuno je izgubio živce zbog poraza od Guillerma Garcije Lopeza u Buenos Airesu pa je nakon meča bijesno bacio svoj reket u publiku...

Španjolskog 26-godišnjeg tenisača mnogi su proglašavali sljedećim velikim zemljašem koji će postati nasljednik Rafe Nadala, a iako nikad nije ispunio tako visoka očekivanja iza njega je solidna karijera.

Carreno Busta prošle je godine igrao u četvrtfinalu Roland Garrosa i polufinalu US Opena, što mu je donijelo plasman među deset najboljih na svijetu gdje se i dalje nalazi.

No, Pablovi živci nisu na nivou njegove pozicije na ljestvici i to se pokazalo ovog četvrtka u dvoboju osmine finala turnira u Buenos Airesu protiv sunarodnjaka Guillerma Garcije Lopeza.

U tijesnom meču izgubio je 8-6 u 'tie-breaku' trećeg seta, a nakon toga u nekontroliranom ludilu divljački bacio reket u publiku.

Autor: Youtube

Moglo je to loše završiti, no Argentinci su navikli i na puno veće incidente na sportskim borilištima te puno oštrije predmete koji lete pa jednom od gledatelja nije bio nikakav problem uloviti reket i ponijeti ga kući...