ne zna za poraz

Mate Pavić radi čuda u 2018. godini: To uspijeva još samo Federeru!

17.02.2018 u 09:08

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Mate Pavić nastavio je niz pobjeda u paru s Austrijancem Oliverom Marachom plasiravši se u finale ATP turnira u Rotterdamu. Do ove subote nije izgubio niti jednom u 2018. godini, što osim njemu i partneru uspijeva zasad još samo Rogeru Federeru...

Pavić i Marach su u svom 16. susretu u 2018. godini ostvarili u petak 16. pobjedu svladavši u četvrtfinalu Bošnjaka Damira Džumhura i Srbina Filipa Krajinovića sa 6-1, 6-1.

  • +2
Mate Pavić i Oliver Marach Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U polufinalu su im protivnici u subotu bili ugledni igrači parova, Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau, ali i njih su pregazili 6-1, 6-3.

Splićanin i Grazer osvojili su Dohu, Auckland i Australian Open te su na najboljem putu osvojiti četvrti naslov u godini.

Uspon Pavića i Maracha počeo je na Wimbledonu prošle godine kada su izgubili tek u maratonskom finalu od Kubota i Mela 13-11 u petom setu. No, sada su definitivno najbolji par svijeta, a naš Mate također ima i dvije Grand Slam titule u mješovitim parovima te mu trenutno nema ravnog na produženoj verziji teniskog terena..