otkrio planove za budućnost

Nekoga će razveseliti, nekoga rastužiti, no ova odluka Zlatana Ibrahimovića nikoga neće ostaviti ravnodušnim

07.06.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Jedan od najosebujnijih nogometaša današnjice, 40-godišnji Zlatan Ibrahimović, koji je s Milanom osvojio scudetto nakon 11 godina čekanja, kraj sezone dočekao je na operacijskom stolu. Doduše, prije nego je obavio artroskopski zahvat na koljenu, sa suigračima je proslavio naslov

Zlatan Ibrahimović krajem svibnja odradio je operaciju koljena, koja bila planirana već neko vrijeme kako bi se riješila nestabilnost zbog ranijeg zahvata na prednjim križnim ligamentima.

Procjenjuje se kako će oporavak trajati između sedam i osam mjeseci.

I zbog svega nagađalo se hoće li Ibrahimović imati volje za nove mukotrpne rehabilitacije ili će objaviti kraj karijere.

Prema pisanju brojnih talijanskih portala, ovaj Šveđanin čijim venama teče i nešto hrvatske krvi, potvrdio je da želi produžiti ugovor s Milanom na jednu sezonu i uskoro će se sastati s klupskim čelnicima kako bi razradili detalje novog ugovora.

Čak i u ovim uvjetima, čelnici Milana spremni su mu ponuditi novi ugovor, kako bi svlačionica Rossonera i dalje koristila njegovo iskustvo, a koje im je itekako pomoglo u osvajanje naslova prvaka.

No, Ibrahimović će imati puno manju plaću nego do sad (sedam milijuna eura neto po sezoni), a računat će mu se na osnovu odigranih utakmica i postignutih golova i asistencija.

Kada objesi kopačke o klin, a valjda hoće jednog dana, Zlatan Ibrahimović će preuzeti ulogu ambasadora Milana.