nesreća koja je sve šokirala

Nekada najviši igrač NBA-a ostao potpuno paraliziran; kada je vozio bicikl udario ga je automobil, a o svemu se oglasio i njegov bivši šef

18.03.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Bivši NBA košarkaš Shawn Bradley, koji je bio poznat u svoje vrijeme kao najviši u ligi s 229 cm, doživio tešku nesreću

Kako se doznaje 49-godišnji Shawn Bradley je ostao paraliziran nakon što ga je udario automobil, a o svemu se oglasio i njegov bivši klub Dallas Mavericks.

U priopćenju su između ostalog napisali kako je Bradley 20. siječnja, dok je vozio bicikl u blizini svoje kuće u St. Georgeu, doživio tešku nesreću zbog koje je ostao paraliziran. Na njega je naletio automobil, a pri padu je 229 cm visoki Bradley doživio tešku ozljedu kralježnice te je odmah podvrgnut kompliciranim operacijama. No, liječnici nisu uspjeli spriječiti da ostane paraliziran. Doznaje se kako je Bradley u fazi rehabilitacije, a iz Dallasa se oglasio i vlasnik kluba Mark Cuban koji je između ostalog napisao:

'Žalosti nas vijest o Shawnovoj nesreći. Shawn je uvijek bio jako uporan i imao je pobjednički mentalitet. Želimo mu sve najbolje u fazi oporavka. Uvijek će biti dio obitelji Mavsa', napisao je Cuban.

Putem društvenim mreža podršku su mu dali mnogo bivši i sadašnji igrači koji mole za njegov oporavak.