u šibeniku bez prvog trenera

Neizdrživi bolovi natjerali su Nenada Bjelicu na hitnu operaciju koja je odrađena još u petak, a već danas iz bolničkog kreveta javio se trener Osijeka

03.10.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Povratnik u Gradski vrt, Nenad Bjelica, koji je početkom rujna sjeo na klupu Osijeka, spletom nesretnih okolnosti, morao hitno pod nož. Naime, problemi i bolovi u leđima primorali su ga da zatraži liječničku pomoć

Osijekov trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva.

Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku.

Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana. Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna.

Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao.

Na utakmicama u Šibeniku i Crikvenici Osječane će s klupe voditi prvi pomoćni trener, Austrijanac Rene Poms uz asistenciju Nine Bule.

Preko društvenih mreža, uz fotografiju iz bolničkog kreveta, javio se i sâm trener.

Dragi moji! Operacija kralježnice je uspješno apsolvirana.Hvala svim sestrama , doktorima te ostalom osoblju Poliklinike Rotim Specijalne bolnice Neurospine u Zagrebu na velikoj brizi. Isto tako, zahvala svima u osječkoj bolnici koji su me zadnja 2 tjedna pokušavali osposobiti za svakodnevni rad u mojem NK Osijeku. Hvala mojoj obitelji❤, te svima koji brinu za mene😘....Sutra već idem kući. Jedva čekam povratak na zeleni teren...i povratak novim radnim pobjedama! Vaš Neno!💪💪💪💪