ŠPANJOLCI STRAHUJU

Neće se valjda Modriću dogoditi isto što i Barcinoj legendi!?

15.02.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Luka Modrić oporavio se od ozljede i predvodit će Real Madrid ove srijede u osmini finala Lige prvaka protiv Napolija, a navijači 'kraljevskog kluba' nadaju se da mu se u ovoj teškoj utakmici neće dogoditi isto kao Andersu Iniesti protiv PSG-a...

Podsjetimo, Modrić i Iniesta najcjenjeniji su veznjaci u Španjolskoj, a u nedavnoj anketi Marce čitatelji su ih proglasili daleko najboljim igračima sredine terena na svijetu. Međutim, Anders je imao dosta problema s ozljedama ove sezone i dugo nije ni igrao, no trener Luis Enrique svejedno mu je vjerovao i postavio ga je u utorak u udarnu momčad protiv PSG-a, da bi ovaj odigrao katastrofalno i jedan je od glavnih krivaca za šokantan 0:4 poraz.

U Realu se nadaju da se isto neće dogoditi vršnjaku Luki koji je također imao problema s ozljedom bedrenog mišića u siječnju i propustio nekoliko utakmica u Primeri, da bi se vratio ove subote u gostujućoj pobjedi protiv Osasune.

No, madridski klub čeka ove srijede jako težak ispit protiv opasnog Napolija koji igra odlično u posljednje vrijeme i u Španjolskoj se pribojavaju novog debakla svojeg predstavnika u Europi. Modrić ako još nije pravi imat će velikih problema s agresivnim gostima na Bernabeuu, no vjerujemo da u ovom trenutku ipak ima kvalitetu više od Inieste i neće mu se dogoditi slična noćna mora.

'Napoli je dobra ekipa, kako u napadu tako i na sredini terena. Bit će to teška borba, za nas je bitno da dobro otvorimo utakmicu, odigramo dobro i ostvarimo povoljan rezultat uoči uzvrata,' izjavio je na presici dan prije utakmice Luka Modrić koji uvjerava javnost da je ozljeda stvar prošlosti te da je spreman na pohod po treću titulu prvaka Europe u posljednje četiri godine.

'Nikada se još nije dogodilo da neka momčad dva puta zaredom osvoji taj trofej, no vjerujem da mi možemo biti prvi koji će uspjeti u obrani titule. Napoli je prva prepreka. Moramo ići utakmicu po utakmicu,' zaključio je 31-godišnji hrvatski reprezentativac pred kojim je mnogo posla ove srijede protiv Talijana...