VALDES UVJEREN

'Ne vjerujem da bi Fabregas obukao dres Reala'

11.02.2011 u 18:00

Bionic
Reading

Veznjak Arsenala i španjolske nogometne reprezentacije Cesc Fabregas na meti je madridskog Reala. 'Kraljevski klub' navodno je spremio 60 milijuna eura, ali pitanje je bi li dijete Barcelone otišlo u Madrid

Svi znaju da je Cesc Fabregas Barcelonino dijete koje već osmu sezonu nastupa za londonski Arsenal i da mu je želja skrasiti se u klubu iz kojeg je otišao kao klinac. Uvjeren je u to i vratar Barcelone Victor Valdes.

'Ne mogu zamisliti da bi Fabregas obukao bijeli dres Reala. Vjerujem da znate, želja mu je da se vrati kući, iako to nije do mene. On zna naš sustav savršeno i sasvim sigurno ne bi imao problema s uigravanjem', rekao je Valdes za ESPNsoccernet.

Osim o Fabregasu, Valdes je rekao nešto i o treneru Guardioli, koji je prije nekoliko dana potpisao novi jednogodišnji ugovor s Barcom.

'Nitko nikada nije sumnjao u odnos između trenera i Barcelone, to jest da bi suradnja stigla kraju. Ovo je velika vijest za sve nas jer Guardiola je sasvim sigurno jedan od najvažnijih faktora za sve klupske uspjehe posljednjih godina', zaključio je vratar Barcelone.