ČEKA SE REAKCIJA DINAMA

Ne stišava se 'bura' oko 'desetke'! Sammir objavio fotografiju s moćnom porukom koju je 'lajkao' i Luka Modrić

17.02.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Sammira je pogodilo što se nije našao na Dinamovom zidu legendarnih 'desetki', a nakon što je žestoko komentirao svoje izostavljanje, sada je objavio fotografiju koja puno govori

Sukob na relaciji Dinamo vs Sammir, te onih koji podržavaju i ne podržavaju Brazilca, počeo je kada je hrvatski klub na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se nalazi uokvireno šest Dinamovih 'desetki' – Lamza, Mlinarić, Boban, Mujčin, Modrić i Majer, a zid s dresovima promatra sadašnja '10' 'Modrih' Mate Baturina.

To se nije svidjelo još jednoj 'desetki' iz Maksimirske 128 – Sammiru.

'A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi. Sram vas bilo', napisao je Brazilac koji je u najboljim danima u Dinamu pružio nezaboravne predstave.

Negdje poslije ponoći, sa četvrtka na petak, bivši hrvatski reprezentativac opet se oglasio fotografijom sebe u Dinamovom dresu te kratkom, ali toliko moćnom porukom sastavljenom od brojki i emotikona koju su lajkali i bivši igrači Dinama kao Luka Modrić, Andrej Kramarić, Filip Benković….

Rimska brojka XV je zapravo njegovih 15 trofeja sa zagrebačkim klubom, a tu je i neizostavna brojka 10 koju je nosio tijekom svojeg igranja u Dinamu.

Njegova objava izazvala je lavinu komentara potpore:

  • 280 utakmica, 65 golova, 15 trofeja... Svaka čast meštre, to su brojke
  • Najjača dinamova desetka ikad
  • I pijan si bio najbolji
  • Doktor bio i ostati zauvijek barem meni
  • Samo je jedan Sammir
  • Bog ove igre