što mu je ovo trebalo?

Carlo Ancelotti poslao je brutalnu poruku zvijezdi Reala; svi se sada u nevjerici pitaju razmišlja li tako i o Luki Modriću?

16.02.2023 u 20:03

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida u srijedu su se lako obračunali s posljednjom momčadi lige, svladali su Elche 4:0, no i dalje za vodećom Barcelonom zaostaju velikih osam bodova. Zbog toga je, čini se, trener Carlo Ancelotti vrlo nervozan, a to je sad i javno pokazao

Za Real su protiv Elchea zabijali 'senatori', načeo ih je Marco Asensio, potom je Karim Benzema dva puta zabio iz penala, a točku na 'i' stavio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koji je zabio za konačnih 4:0.

Nakon susreta u centru pažnje se, pomalo neočekivano, našao baš strijelac prvog gola, Marco Asensio (27).

Naime, Asensio je jedan od igrača kojima na kraju sezone završava ugovor s Realom, a novi mu još uvijek nije ponuđen. To je vrlo čudno, posebice jer je Asensio jedan od 'starosjedilaca' na Santiago Bernabeu, ovo mu je sedma sezona u redovima 'kraljeva', do sada je odigrao 263 utakmice u kojima je zabio 53 gola uz 29 asistencija. Problem? Manchester United je vrlo uporan, već je započeo pregovore, a nitko iz Reala nije našao potrebu reagirati.

Zato su predstavnici medija nakon utakmice upitali trenera 'kraljeva' Carla Ancelottija kakva je budućnost Marca Asensija u Realu. A Don Carlo je reagirao poprilično nervozno...

'Hoće li Asensio ostati u Realu? Možda hoće, možda neće. Nije me briga!', bahato je odgovorio Ancelotti te u istom tonu nastavio:

'Svi imamo ove sezone teške izazove. Najvažnija stvar je da on svojom igrom da doprinos momčadi. Neka nastavi igrati kao i dosad. Onda čelnici kluba mogu odlučiti što će napraviti s njim.'

  • +13
Real Madrid - Valencia, španjolska liga, 2.2.2023. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Ovaj je odgovor šokirao sve, a navijači Reala su u nevjerici. Jer Asensio je rekorder 'kraljeva' - zabio je u debijima u svakom od pet natjecanja koja je Real igrao u njegovoj prvoj sezoni u klubu: prvenstvu, Kupu kralja, Ligi prvaka te u dva Superkupa. S Realom je do sada tri puta osvajao Ligu prvaka, a ima i tri španjolska prvenstva, pa svi s pravom očekuju da se klub izjasni o budućnosti takvog igrača.

Uz sve to, novi ugovor još nije ponuđen ni Luki Modriću, pa su navijači zabrinuti nakon ovakvog ispada trenera Ancelottija, mnogi od njih se sad u nevjerici pitaju razmišlja li Don Carlo tako i o Luki Modriću?

Standings provided by Sofascore