KONKURENCIJA MODRIĆU

'Ne idem nikamo, čast mi je igrati za Real!'

28.08.2013 u 17:13

Bionic
Reading

Njemački nogometaš madridskog Reala Mesut Özil javno je demantirao navodno vlastito nezadovoljstvo statusom u momčadi objavivši da ne odlazi iz Madrida...

Španjolski su se mediji raspisali o Nijemčevoj frustriranosti nakon što ga je Carlo Ancelotti zamijenio drugi put zaredom u Primeri u prvenstvenom dvoboju kod Granade u ponedjeljak. Ljevonogi veznjak doista jest reagirao srdito u trenutku kad je shvatio da ga Talijan mijenja; imajući na umu neupitan status pridošlice Isca, a ktome i izgledni dolazak Garetha Balea, mediji su protumačili da bi Özil mogao zatražiti odlazak iz Reala.

'Imam važeći ugovor do 30. lipnja 2016. godine. Čast je i privilegija biti dijelom ove momčadi. Za mene je dodatna čast raditi s mojim uzorom, Zinedineom Zidaneom,' rekao je Özil nastavivši:

'Počašćen sam informacijama da su za mene interes pokazali neki veliki klubovi. No, imam ugovor i ostajem. Kraj rasprave.'

U utorak i srijedu u britanskim su se medijima pojavile glasine da se za Özila interesiraju Manchester United i Arsenal, premierligaški klubovi koji i dalje tragaju za velikim ovoljetnim pojačanjem. Unitedov menadžer David Moyes za 24-godišnjeg je Nijemca navodno ponudio 50 milijuna eura.