durantu dosta

Ne događa se često; jedan od najboljih NBA košarkaša zatražio je od kluba da ga zamijeni, ali i otkrio u koji klub želi

30.06.2022 u 22:27

Bionic
Reading

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant (33) zatražio je od svog sadašnjeg kluba Brooklyn Netsa da ga zamijeni

Generalni menadžer Netsa Sean Marks zajedno s Durantom traži najboljeg partnera za razmjenu. Durant bi želio u Phoenix Sunse, koji su lani igrali veliki finale doigravanja, a prošle sezone imali najbolji omjer pobjeda i poraza u ligaškom dijelu sezone, da bi ispali u drugom krugu doigravanja.

Veliki 'uteg' u pregovorima zasigurno će biti veliki Durantov ugovor koji bi u sljedeće četiri sezone trebao inkasirati 194 milijuna dolara, od čega 43 milijuna u sezoni 2022/23.

Tijekom dosadašnje karijere Durant je četiri puta bio najbolji strijelac lige, tijekom igranja za Golden State Warriorse osvojio je dva naslova prvaka (2017, 2018), a u oba je ta finala proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP).

Prošle sezone je Durant s Netsima ispao u drugom krugu doigravanja od kasnijih prvaka Milwaukee Bucksa sa 3-4 u pobjedama, dok je ove godine 'pometen' u prvom krugu od kasnijih finalista Boston Celticsa.