'Moj čovjek'

NBA zvijezda pojavila se u Modrićevu potpisanom dresu; je li uočio da mu je Luka krivo napisao ime?

06.07.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Počelo je odbrojavanje do četvrtfinalne utakmice između domaćina Rusije i Hrvatske, koja se igra u subotu u Sočiju (20.00). Sudeći po nekim fotografijama i videoisječcima koji se mogu naći na internetu, Hrvatska je dobila navijača i u NBA zvijezdi Dwyaneu Wadeu

NBA veteran Dwyane Wade, koji je u karijeri osvojio tri prstena NBA prvaka, snimljen je na zabavi s prijateljima u dresu Luke Modrića.

'Moj čovjek!', rekao je Wade u kameru, nakon što je pokazao posvetu i Modrićev autogram.

Dakle, jasno je za koga će navijati Wade i društvo dok uživa u odmoru s obitelji i prijateljima nakon naporne sezone.

Originalni dres Real Madrida Wade je dobio od Modrića tijekom mini turneje po SAD-u u ožujku, kada je hrvatska reprezentacija igrala protiv Perua i Meksika. Upravo se u Miamiju, gdje je Hrvatska igrala, Modrić upoznao s Wadeom i tom prilikom razmijenili su dresove.

Tom prilikom Luka Modrić poklonio je Wadeu dres Real Madrida (zašto nije novi hrvatski, nije poznato), uz posebnu posvetu na leđima koja se vidi u videoprilogu:

'TO DWAYNE, ALL THE BEST' (Želim ti sve najbolje).

No u žurbi je Modrić nehotice krivo napisao Wadeovo ime flomasterom na dres, što je vjerojatno NBA zvijezdi bilo simpatično. Naime, kroz cijelu karijeru Wadeu mnogi krivo pišu ime jer mu je majka dala ime DWYANE. Zapravo, pitanje jest je li Wade uočio da mu je Luka krivo napisao ime...

Naravno, Modrić nije ni prvi ni zadnji koji mu je krivo napisao ime, ali ipak je ovaj slučaj poseban jer se uz Modrićev autogram jako dobro vidi Wadeovo ime na poleđini dresa.

  • +2
Luka Modrić s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia