JAKO RUŽNO

NBA zvijezda laktom u lice udarila australskog Hrvata!

26.05.2015 u 08:18

Bionic
Reading

U NBA doigravanju ne preza se ni od prljavih udaraca, a jedan takav dogodio se u četvrtoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije između Houstona i Golden Statea (128:115)

U trećoj trećini utakmice suci su pokazali veliku milost prema centru domaćina Dwightu Howardu. Prvo ga je gurnuo Andrew Bogut te je instinktivno ružno reagirao i udario ga laktom u lice.

Taj njegov prljavi udarac primijetili su i suci, ali su mu nakon pogledane ponovljene snimke dosudili samo nesportsku osobnu pogrešku iako je to moglo biti i isključenje s utakmice. Naknadno se govorilo kako će Howard vjerojatno od NBA lige dobiti suspenziju od jedne utakmice što znači da je Houston u tom slučaju u teškoj situaciji...

Dodajmo, kako je najzaslužniji za prvu pobjedu Houstona u ovoj seriji bio James Harden s nevjerojatnih 45 koševa (devet skokova) dok su goste predvodili Thompson (24), Curry (23) i Green (21 i 15 skokova).

Spomenimo kako je australski Hrvat Bogut u redovima Golden Statea za 21 minutu ostao bez koša, ali je imao osam skokova i četiri asistencije.

Howard vs. Bogut