posjetile ga supruga i kćer

Nažalost, i dalje nema dobrih vijesti o zdravstvenom stanju hrvatskog trenera kojem je pozlilo na Olimpijskim igrama u Tokiju

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 06.08.2021 17:03
  • Objavljeno 06.08.2021 u 17:00
Bionic
Reading

Hrvatskog trenera streljaštva Sena Čustu, kojem je na početku olimpijskih igara u Tokiju pozlilo i od tada se nalazi u bolnici, posjetile su supruga i kći, a njegovo je stanje, kako se doznaje od liječnika, i dalje teško, priopćeno je u petak iz Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

'Dana 3. kolovoza 2021. godine u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u posjetu tokijskoj bolnici Showa University Toyosu u pratnji liječnika hrvatske olimpijske delegacije boravile su supruga i kći hospitaliziranog trenera streljaštva Sene Čuste. Voditelj odjela intenzivne njege, na kojem se liječi naš trener, detaljno im je opisao njegovo zdravstveno stanje i mogućnosti daljnjeg liječenja', stoji u priopćenju HOO-a.

'Stanje trenera Čuste i dalje je teško, a liječnici bolnice Showa University Toyosu skrbe o njemu na najbolji mogući način. Misija HOO-a, uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Japanu, u stalnom je kontaktu s bolnicom u Tokiju', dodaje HOO.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal