NI IGRAČE NISU ŠTEDJELI

Navijačko razočaranje izbornikom Babićem: Otjerali smo najvećeg...

24.01.2016 u 08:10

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija stradala je u drugom kolu skupine 1 sa 24:32 od Francuske te se tako tek teoretski ostala boriti za drugo mjesto u skupini i mogući plasman u polufinale

Glavni krivac za francusko gaženje naših, jer su 'tricolori' dobrim dijelom utakmice bili u plusu od deset i više razlike, bio je vremešni vratar Thierry Omeyer.

Sakupio je Omeyer 15 obrana, a onda još i poentirao preko cijelog terena. Da muka naših bude još teža.

No, iako je Hrvatska na Euro u Poljsku stigla u pomlađenom sastavu, s izbornikom bez prevelikog iskustva, očekivanja hrvatskih navijača bila su očito kudikamo veća. Posebice nakon pobjeda nad Islandom i Makedonijom.

A to se može shvatiti i iz komentara naših čitatelja.

Nordovest je napisao: Kukavice, koje se boje čak i trčati. Idući put, ako ikada više dođemo do Francuza, onda oni trebaju na teren poslati samo Omeyera, a naši neće ni izaći iz svlačionice

Cro-sheep je pak ovako komentirao poraz: Sramota, ovo nam je valjda najveći poraz ever od Francuza.

Navijač iz Rijeke, pod nadimkom Kvarneric je napisao: Bogu hvala nisam ni gledao. A onog mog susjeda Mirzu ionako ne mogu smisliti kao komentatora! Papci bili, papci ostali rukometaši!

U nešto konkretniji analizu upustio se Akva: Nije problem što nas pobjeđuju Francuzi. Problem je što živimo u zabludi da smo nekakva rukometna sila. Otjerali smo jednog od najvećih trenera gospodina Červara, zamjenu za njega nismo školovali. Ništa ne radimo sistematski već sve ovisi od trenutne inspiracije pojedinca.

Korisnik pod nadimkom 6slovaili brojki okomio se na izbornika Babića

: Naši igraju staromodni ružni rukomet, a to je djelo onog ćelavog tuljana kojem smeta kaj javnost ne svršava na njegovu pojavu!

413131,413350,413348,413344