DOSTA IM JE

Navijači tjeraju brazilskog reprezentativca

19.08.2014 u 11:52

Bionic
Reading

Prije samo tri mjeseca Brazilac Fred je bio na vrhuncu karijere. U Brazilu je vratio formu i čekao je nastup na mundijalu kao prvotimac domaćina. No, tada je krenula 'nizbrdica'

Nakon odglumljenog penala protiv Dejana Lovrena Fred je 'stao'. Nedostatak njegove trke i kvalitetnih rješenja u završnici u Brazilu su prepoznati kao jedni od glavnih razloga za neuvjerljivi nastup Brazilac koji je kulminirao rezultatskom katastrofom u zadnja dva ogleda.

Uslijedila je klupska sezona, a Fred je u Fluminenseu nastavio s neuvjerljivim nastupima. U pet nastupa postigao je jedan pogodak, no njegov doprinos na terenu počeo je ozbiljno trenirati živce navijača Fluminensea koji su nakon promašaja s bijele točke posrnulog napadača protiv Botafoga odlučili iskazati nezadovoljstvo.

Stadion je, piše goal.com.hr, izgrafitiran natpisima 'Fred van' i 'Izbacite Freda', i pred napadačem je razdoblje u kojemu mora vratiti povjerenje vatrenih pristalica Flua. Najbolju priliku imat će 21. rujna kada gostuju kod najvećih rivala, Eduardovog Flamenga, na Maracani, gol u tom mitskom derbiju izbrisao bi većinu frustracija.

Fredov promašaj koji je prelio čašu navijačkog strpljenja