Hrvat poslao jasnu poruku

Navijači Reala na mukama, jer što to Luka Modrić zna o Sergiju Ramosu, a da ne znaju u 'kraljevskom klubu' i njegovom glasilu?

31.03.2021 u 08:59

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, već devetu sezonu nosi dres madridskog Reala i dijeli svlačionicu sa sedam mjeseci mlađim Sergijom Ramosom. No, iako je njihova važnost u igri 'kraljeva' neupitna, obojica su još uvijek bez ugovora za nastavak suradnje s Realom

Baš kao što je prije par dana Sergio Ramos uputio čestitku Luki Modriću za 135. nastup u hrvatskom dresu, tako je i hrvatski igrač na dan utakmice s Maltom, objavom na jednoj društvenoj mreži, čestitao 35. rođendan kapetanu madridskog Reala.

Naravno, kako se u tim prigodama uvijek biraju riječi, jasno je da je Modrićeva poruka privukla veliku pozornost.

'Sretan rođendan, brate. Starimo zajedno. Bit ćeš uvijek u mojoj momčadi', napisao je Modrić uz crno-bijelu fotografiju.

Svima je odmah upalo u oko što je Modrić dodao kako će i dalje igrati zajedno, iako španjolska Marca, a sportski je to dnevnik jako sklon 'kraljevskom klubu' i uvijek na izvoru (točnih) informacija, istog tog dana objavljuje prilično zabrinjavajući tekst u kojem se navodi kako Sergio Ramos i dalje nema potpisan ugovor o nastavku suradnje. Baš kao ni Luka Modrić.

Međutim, kako su iz Reala potvrdili nedavno da će s Modrićem biti potpisan nastavak suradnje, onda se čini da do Marce nije došla informacija i o Ramosovom ostanku u bijelom dresu.

Zanimljivo, u istom smjeru ide i izjava Ramosova oca, Josea Marie Ramosa, koji kaže.

'Sergio je posve smiren, kao i uvijek. A što je još važnije, još uvijek i osjeća uzbuđenje kada igra za Real'.

Prema tome, čini se da će obojica iskusnih igrača i sljedeće sezone nositi dres Reala, što za madridsku momčad može biti samo jedan veliki plus.

Tim prije što se zna da je, ustvari kao i ostatak europskih nogometnih bogataša i velikana, i Real bez većeg financijskog kapitala i bez prilike plaćati basnoslovne iznose za neka zvučna imena kojima se pune novinski stupci.

  • +14
Real Madrid - Atalanta Bergamo, Liga prvaka, 16.3.2021. Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin