STRAH JE BIO OPRAVDAN

Navijači PSG-a i obožavatelji Neymara hvataju se za glavu; prve informacije oko ozljede su katastrofalne

24.01.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Panika u Parizu! Neymar se ozlijedio, a prvi pregledi upućuju na to da se radi o ozbiljnijoj ozljedi koja bi mogla brazilsku zvijezdu maknuti s travnjaka na dulji preiod

Podsjećamo, nogometaši PSG-a su u šesnaestini finala Kupa svladali Strasbourg 2:0, ali su tu pobjedu preskupo platili. Naime, u 62. minuti ove praktički nebitne utakmice koju su s istim uspjehom mogle odraditi i skupocjene 'rezerve' Parižana ozlijedio se Neymar.

Nakon jednog bezazlenog starta jednog od gostujućih nogometaša Neymar je krivo stao i izokrenuo zglob desne noge. Isprva to i nije izgledalo tako strašno, ali nakon što mu je ukazana pomoć vidjelo se da brazilski napadač ipak neće moći nastaviti s igrom.

S nestrpljenjem su se iščekivale prve vijesti iz Pariza, a one nisu dobre. PSG se uskoro službeno oglasio te potvrdio da je Neymar ponovno ozlijedio petu metatarzalnu kost u desnom stopalu kao i da će možda biti potrebna operacija kako bi se to saniralo.

Inače, prije dvije godine Neymar zbog iste ozljede nije igrao skoro tri mjeseca, a pod upitnikom do samoga početka bio je i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Neymar nije potreban u prvenstvu gdje je pariški klub uvjerljivo vodeći te će doći do novog naslova, ali Brazilac će jako nedostajati u Ligi prvaka, u osmini finala, jer je suparnik Manchester United (13. Veljače), a to natjecanje PSG želi osvojiti po prvi puta u povijesti.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia