GLAS NARODA

Navijači ljuti na Sammira: Izborniče, izbacite ga!

04.03.2013 u 14:55

Bionic
Reading

Nakon što je Sammir još jednom uhvaćen kako s nedopuštenom količinom alkohola vozi zagrebačkim cestama, postavilo se opet pitanje ima li mjesta za Brazilca u hrvatskoj reprezentaciji

Dinamovac Sammir uhvaćen je za volanom s 0,76 promila alkohola u krvi. Nije ovo Brazilcu prvi prekršaj. Svojedobno je morao prenoćiti u policiji na otriježnjenju. Ono što je sada sasvim jasno jest da Sammir ne uči iz povijesti i svojih prijašnjih grijeha.

Naravno, nakon što je po tko zna koji put Sammir uhvaćen u nestašluku, na Facebook stranici izbornika Štimca javili su se mnogobrojni navijači koji traže da se Sammira ne zove u reprezentaciju.

'Izborniče, umjesto Sammira pozovite Halilovića. Rekli ste da mu reprezentacija treba pomoći da bude još profesionalniji. Očito nije pomoglo', napisao je Mario Cigula na Štimčevom zidu.


'Poštovani izborniče, mislim da je došlo vrijeme da se 'pijani' Sammir izbaci iz reprezentacije! Takvi igrači kao Sammir ne zaslužuju nositi sveti dres Hrvatske reprezentacije.'

Velika većina navijača na zidu Igora Štimca zahtijeva da se Sammira izbaci iz reprezentacije. Štimac zasad mudro šuti, a pitanje je što će napraviti.