de ligt u torinu

Navijači Juventusa dočekali novu zvijezdu kao kralja: S njim po titulu u Ligi prvaka...

17.07.2019 u 17:16

Bionic
Reading

Mladi nizozemski stoper Matthijs de Ligt stigao je ove srijede u Torino gdje se sprema potpisati ugovor s Juventusom i pridružiti Cristianu Ronaldu u lovu na titulu u Ligi prvaka...

Upravo je ovaj 19-godišnji stoper svojim pogotkom potopio Juventus prošle sezone u dresu Ajaxu u elitnom klupskom nogometnom natjecanju pa ga je uprava torinskog kluba pod svaku cijenu odlučila kupiti.

  • +5
Matthijs de Ligt Izvor: Profimedia / Autor: n.n.

Vjeruje se da je amsterdanski klub dobio odštetu od 75 milijuna eura, što ga čini jednako skupim pojačanjem kao što je bivši suigrač Frankie de Jong kojeg je kupila pak Barcelona.

De Ligt je ove srijede stigao u Torino gdje su ga navijači dočekali kao kralja, a nakon obavljanja medicinskih pretraga, potpisat će ugovor na pet godina, uz plaću od čak 7.5 milijuna eura, što ga čini najskupljim braničem Serie A.

Prvi je to pravi poklon uprave novom treneru Mauriziju Sarriju kojeg je u svlačionici dočekao Cristiano Ronaldo pa može s mnogo ambicija planirati napad na Ligu prvaka sljedeće sezone, trofej koji Juventus nikako da osvoji još od 1996. godine...