NEMA LJUBAVI

Navijači Galaxyja: Beckham je sebična svinja!

03.01.2011 u 09:57

Bionic
Reading

Treći odlazak Davida Beckhama iz LA Galaxyja na posudbu u Europu prelio je čašu strpljenja američkih navijača koji ga nazvali 'sebičnom svinjom'

David Beckham je 2007. godine uz veliku pompu napustio Real Madrid i potpisao petogodišnji ugovor s LA Galaxyjem. Osim što je dobio ogroman novac, Beckham je obznanio da je njegov motiv dolaska u Los Angeles podizanje popularnosti nogometa u SAD-u.

Koliko je Beckham uspio u tome, ne znamo, no zato je engleski nogometaš već dva puta tijekom zime odlazio u Europu da bi održao formu dok u američkoj ligi traje pauza. Sada se Englez odlučio i na treći odlazak u Europu - nakon što je dva puta bio u Milanu odlazi i u Tottenham.

A taj treći odlazak potpuno je izludio navijače Galaxyja koji su preplavili forume, ali i mailove čelnika kluba iz Los Angelesa, tvrdi Sun.

'Kako bi bilo kad bi ova sebična svinja odigrala barem pola utakmica u sezoni za Galaxy za vrijeme svog ugovora? Mogao bi pokazati malo više vezanosti uz klub, a ne samo pričati puste priče. Netko u klubu morao bi mu reći – ne možeš otići i točka', napisao je jedan iznervirani navijač Galaxyja.

The Sun citira i jednog člana kluba i bliskog suradnika trenera Arene.

'Trener Arena misli da Beckhamov odlazak nije dobar ni za njega ni za klub.'

Zanimljivo, u četiri sezone, koliko je dosad bio u SAD-u, Beckham je odigrao tek 55 utakmica, a s posljednje posudbe u Milanu se vratio s težom ozljedom Ahilove tetive, zbog čega je pauzirao šest mjeseci.