nož u leđa

Navijači ga izviždali, a suigrač iz reprezentacije dodatno 'pokopao': Sam si je kriv...

04.10.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Gerarda Piquea navijači su u Madridu na treningu španjolske reprezentacije izvrijeđali jer se aktivno uključio u borbu za neovisnost Katalonije, a nakon svega ga je 'oprao' i kapetan Reala i reprezentacije Sergio Ramos

'Već sam mu ranije rekao da se ne petlja u politiku i da mu to nije pametno. I nakon svega se on sada čudi što mu navijači zvižde', rekao je kapetan španjolske reprezentacije i madridskog Reala Sergio Ramos za španjolske medije.

Ramos i Gerard Pique već godinama čine stoperski dvojac 'furije', no definitivno su na suprotnim političkim pozicijama. I dok u španjolskoj reprezentaciji surađuju bez pogreške, kad su u pitanju sudari Barce i Reala najčešće su izrazito ratničkom raspoloženju. Možda je u ovim trenucima Pique očekivao Ramosovu podršku, no nije ju dobio.

'Posrška? Svakako ćemo kao momčad stati iza njega, jer odlučio je igrati za Španjolsku bez obzira na sve što se događalo. No, moram priznati da me nije iznenadilo to što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati', zaključio je Ramos.

Španjolska u petak 6. 10. u Alicanteu igra s Albanijom, dok u posljednjem kolu, u ponedjeljak 9.10. gostuje kod Izraela. 'Furiji' trebaju tri boda iz te dvije utakmice da bi potvrdila izravan plasman na SP 2018. u Rusiji.