ONLINE ANKETA

Navijači 'bluesa' žele Mourinha nazad

24.02.2010 u 16:53

Bionic
Reading

Iako mu pola nogometnog svijeta zamjera na ponašanju i odnosu prema kolegama trenerima, igračima, navijačima, novinarima, navijači Chelseaja ga žele nazad na Stamford Bridgeu. Nema sumnje da je Jose Mourinho zbog toga vrlo zadovoljan

Suspenzije, novčane kazne, kritike javnosti i ružne ispovijesti nogometaša, sve to nimalo ne dira jednog od najboljih trenera današnjice. Jose Mourinho takav je kakav je i to treba prihvatiti svatko tko mu želi postati poslodavac, no sportska internetska stranica spoiler.co.uk objavila je zanimljivu anketu upućenu navijačima Chelseaja, kluba iz kojeg je 'the special one' otišao u milanski Inter.

U spomenutoj anketi pitanje je vrlo jednostavno: navijači Chelseaja, želite li Mourinha nazad? Rezultati su zanimljivi; gotovo 60 posto onih koji su glasali priželjkuje njegov povratak na Stamford Bridge, 24 posto njih ga ne želi, a 18 posto ih ne želi odgovoriti.

Dakle, dok ga u Italiji kažnjavaju zbog verbalnog delikta, dok mu navijači širom Globua i nisu baš naklonjeni, a kolege treneri nemaju najbolje mišljenje o njemu kao čovjeku, fanovi 'bluesa' očito nisu zaboravili uspjehe koje je ostvario s Chelseajem.