LJUBAV JAČA OD OPĆINE

Navijač Uniteda stopirao bojanje kuće u plavo

11.09.2010 u 11:26

Bionic
Reading

Žestoki navijač Manchester Uniteda Edward Bowkett nije dopustio da njegova kuća bude, prema odluci gradskih vlasti, obojana u plavo. Zašto? Jer je to boja Cityja

Veliki navijač 'crvenih vragova', 61-godišnji Edward Bowkett, bio je šokiran kada je saznao za planove gradske vlasti da kuće iz cijele ulice oboje u svijetloplavu boju. Nakon velike borbe s administracijom, Bowkett je izašao kao pobjednik. Jedino je njegova kuća ostala bijela.

'Nisam im mogao dopustiti da oboje moju kuću u tu boju. Oni su željeli sve kuće staviti u istu nijansu kakvu koristi City na svojim dresovima. Jednostavno nisam mogao pristati da svaki dan gledam tu boju. Ili još gore, da u takvoj kući živim.'

Tijekom ljeta sve su kuće obojane u svijetloplavu boju, pa čak i ona kuća koja je naslonejna na Edwardovu. Naravno, bila je i njegova, ali protekog vikedna dobila je bijeli sjaj.

'Moj brat navija za City i ne mogu zamisliti što bi mi radio da se ovaj plan ispunio. Inače, ne samo što je ovo boja Cityja, stvarno je ružna i možda dobro stoji samo štrumpfovima', zaključio je Bowkett.