priložili i video

Nastup Luke Modrića protiv Mađarske izazvao je veliku reakciju španjolskih medija

11.10.2019 u 10:58

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je na prepunom Poljudu pobijedila Mađarsku 3:0 i napravila još jedan veliki korak prema završnom tuniru odosno plasmanu na Euro 2020. godine

Nakon poraza od Mađarske u Budimpešti, te nedavnog remija kod Azerbajdžana u Bakuu, put Hrvatske na Euro bio je otežan, te se uoči završnice kvalifikacija počelo čak i pomalo strahovati.

Međutim, već nakon okupljanja u Splitu, iz reprezentacije, od izbornika Dalića ali i igrača, počeli su stizati optimistične poruke i sumnji u pobjedu protiv Mađarske bilo je sve manje.

Naravno, sve te riječi i hrabre najave, trebalo je pretvoriti u djelo odnosno argumentirati na terenu.

Naravno, uz atmosferu kakva je u četvrtak vladala na Poljudu, hrvatskim je igračima do željenog cilja bilo puno jednostavnije doći.

A kako i ne bi, kad je kapetan Luka Modrić, nakon što se iz tog famoznog Bakua u Real vratio ozlijeđen, opet onaj 'stari', odnosno motor ove momčadi.

Toliko je bio dominantan, da su mu se čak i španjolski mediji, posebno oni skloni Realu, u kojem se svaki potez igrača 'kraljevskog kluba' gleda posebnim naočalama, morali nakloniti.

I zato je Marca ovog petka priložila video Modrićevog gola iz pete minute, kada je na cebntru ukrao loptu Kadaru, sjurio se prema 16-ercu i hladnokrvno matirao Gulacsija.

'Vratio se onaj Modrić koji dominira cijelim terenom, a sad i zabija! Realova 'desetka' donijela je vodstvo svojoj reprezentaciji protiv Mađara i to čim je utakmica počela', piše Marca.

  • +37
Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL