GOLČINA MJESECA

Nasmijani Hrvat o golu kojim je oduševio svijet

25.09.2015 u 18:22

Bionic
Reading

Andro Švrljuga ima najveću minutažu u redovima litvanskog Žalgirisa ove sezone, a svoje partije okrunio je upravo nevjerojatnim pogotkom derbiju prvenstva

Nakon 15 utakmica u nizu bez pogotka nekadašnji igrač Pomorca, Istre i Rijeke zabio je u posljednja dva dvoboja, a onaj za 1:2 u porazu vodećeg Žalgirisa od prvog pratitelja Trakaia pamtit će cijeli život (video ispod teksta).

'Poslije tekme sam došao doma, pogledao snimku gol i počeo se smijati. Tako nešto se stvarno zabija jednom u životu. Uspoređuju ga s Van Bastenovim što je posebna čast, a sjela je baš kako treba - malo preko vanjske ravno u suprotni kut,' kaže za hrvatski goal.com 29-godišnji Riječanin i nastavlja.


'Iznenadio sam sve, pa i sebe - baš dobar gol. U Litvi mi je jako lijepo, cijene me i osvojili smo devet trofeja u četiri sezome. idemo prema novom naslovu i sanjamo europski iskorak kakav je ove godine napravio Skenderbeu. Ugovor me veže do kolovoza, vidjet ćemo što će biti dalje,' kaže Švrljuga čija golčina je veliki hit na youtubeu.