nadaju se brzom oporavku

Napokon su se oglasili i iz Juventusa: Cristiano Ronaldo mora na dodatne pretrage...

26.03.2019 u 20:35

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo ozlijedio se u 30. minuti prve utakmice kvalifikacija za plasman na EP 2020. godine koju je njegov Portugal igrao sa Srbijom. Primio se CR7 za mišić i odšepao s terena. Sada su se o težini ozljede očitovali i iz njegovog Juventusa

Za ovaj reprezentativni ciklus u ožujku Cristiano Ronaldo je izgubljen, ali prava je panika nastala u redovima Juventusa kojemu bi njegova teža ozljeda bila nenadoknadivi gubitak. Posebice jer 'stara dama' već 10. travnja igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka s Ajaxom.

'Nakon što je napustio teren već u 30. minuti utakmice Portugala i Srbije zbog ozljede, Cristiano Ronaldo je u Lisabonu prošao liječničke preglede koji su pokazali lakšu ozljedu bedra desne noge', objavili su iz kluba te dodali:

'Njegovo stanje ćemo pratiti, a po povratku u Torino proći će dodatne pretrage kako bismo ustvrdili kada se može vratiti redovnim aktivnostima.'

  • +5
Kvalifikacije za Euro 2020., Portugal - Srbija, EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MARIO CRUZ/EPA

Prvi su pregledi u Lisabonu pokazali kako se radi o lakšem istegnuću mišića, a za takve je ozljede potrebno najmanje dva tjedna oporavka. No, u Juventusu su oprezni, čim Ronaldo sleti u Torino ide na nove preglede jer cijeli će proces njegovog oporavka biti tempiran na to da za utakmicu 10. travnja bude potpuno spreman.

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL