uz tebe smo do smrti!

Španjolci preko noći ostali bez izbornika; kapetan Sergio Ramos odmah objavio emotivnu poruku

26.03.2019 u 18:15

Bionic
Reading

Španjolska nogometna reprezentacija večeras u 20.45 sati gostuje na Malti u 2. kolu kvalifikacija za plasman na Euro 2020. godine. No, 'furija' je samo nekoliko sati prije početka utakmice iznenada ostala bez izbornika Luisa Enriquea...

'Luis Enrique Martinez, izbornik naše nogometne reprezentacije, neće voditi reprezentaciju na večerašnjoj kvalifikacijskoj utakmici za EP protiv Malte', objavili su iz Španjolskog nogometnog saveza uz pojašnjenje:

'Razlozi su obiteljske prirode, riječ je o višoj sili. Molimo javnost za diskreciju i poštovanje izbornikove intime.'

Enriquea će večeras tako zamijeniti Robert Moreno, njegov prvi pomoćnik koji je uz njega tijekom cijelog dosadašnjeg trenerskog staža te mu je bio pomoćnik u drugoj momčadi Barcelone, a kasnije je s njim sjedio na klupi Rome, Celte te prve momčadi Barcelone.

Španjolski su mediji odmah počeli s nagađanjima oko razloga Enriqueovog iznenadnog napuštanja reprezentacije, a na društvenim se mrežama odmah oglasio i kapetan 'furije' Sergio Ramos.

  • +37
Hrvatska - Španjolska, Liga nacija, nogomet, 15.11.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Šefe, svi smo jako tužni zbog vijesti. Obitelj je svetinja. Nadamo se da će sve biti u najboljem mogućem redu', napisao je Ramos u svoje ime, ali i u ime suigrača iz reprezentacije te dodao:

'Želimo da znaš kako je momčad s tobom do smrti i da ćemo danas pobijediti za tebe. Želimo ti puno snage i hrabrosti i šaljemo ti zagrljaje.'

'Furija' će tako večeras imati dodatni motiv, igrat će za svog izbornika te bi se Maltežani mogli loše provesti... Španjolci su u 1. kolu pobijedili Norvešku 2:1, dok je Malta istim rezultatom svladala Farske Otoke.