NAGRADA THE BEST

Napokon se zna dolazi li Messi na Fifin izbor za najboljeg na svijetu; mnogi su se odmah sjetili Ronalda...

21.09.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Lionel Messi pojavit će se na Fifinoj gala večeri u Londonu, na izboru za najboljeg nogometaša svijeta, iako nije ostao u konkurenciji za tu nagradu

U ponedjeljak (24. rujna) saznat ćemo tko je najbolji igrač svijeta u izboru Fife, a u Hrvatskoj se toplo nadamo da će nagradu 'The Best' u ruke primiti Luka Modrić kojem su konkurencija Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah.

Dakle, među trojicom veličanstvenih nema Lionela Messija, ali argentinski nogometaš neće izbjeći dodjelu nego će se pojaviti u engleskoj metropoli te zapljeskati pobjedniku.

Messi je dobio pozivnicu zato što je u Fifinoj momčadi godine, ali bilo je onih koji su mislili da će napadač Barcelone ignorirati poziv, pošto nije ostao u igri za glavnu nagradu.

No Argentinac je donio odluku s kojom je iskazao poštovanje samom Fifinom izboru, glasačima, kolegama s terena kao i onima koji su nominirani za najboljeg nogometaša.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naravno, nemoguće je ne povući paralelu s Ronaldom koji je nedavno izbjegao dolazak na Uefinu ceremoniju u Monte Carlu, jer se znalo da je nagrada otišla u ruke Luke Modrića. Takav postupak samo je dao još više 'materijala' onima koji ne mogu smisliti egoističnog Ronalda.

The Best za najboljeg na svijetu Izvor: Društvene mreže

Inače, mnogi se pitaju hoće li se Portugalac pojaviti u Londonu, ili će iznenada otkazati Fifi, kao što je napravio Uefi par sati prije ceremonije, ako procuri da pobjednik nije on, što je lako moguće, jer se Modrić smatra za najvećeg favorita.