'počistili' su ga

Napadač PSG-a je nakon velike pobjede protiv Liverpoola stigao kući i doživio - totalni šok

30.11.2018 u 12:27

Bionic
Reading

Eric Maxim Choupo-Moting (29) kamerunski je reprezentativac rođen u Njemačkoj koji je ove sezone u PSG stigao na posudbu iz engleskog Stokea. Protiv Liverpoola u Ligi prvaka ušao je u 65. minuti utakmice i sudjelovao u pobjedi PSG-a 2:1, no tu večer neće pamtiti po dobru...

Naime, dok je nesretni Maxim Choupo-Moting sa suigračima iz PSG-a pobjeđivao 'redse' na Parku prinčeva u isto su vrijeme lopovi 'čistili' njegovu kuću.

Kamerunac je proslavio veliku pobjedu i kad se vratio u svoj dom imao je što i za vidjeti. Lopovi su imali dovoljno vremena da ga temeljito opljačkaju, a prvi policijski izvještaji govore kako je ukupna šteta veća od 600.000 eura (oko četiri i pol milijuna kuna!).

Još je veći šok Choupo-Moting doživio kad se 'zbrojio' i shvatio da su mu pljačkaši ukrali čak 400.000 eura u nakitu kojeg je držao u kući, a ostatak čine vrijedne torbe, umjetnine, tehnika...

  • +3
Liga prvaka: PSG - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Realno, preživjet će kamerunski reprezentativac ovu pljačku, ima ugovor koji mu jamči zaradu od četiri milijuna eura na godinu, no ovo neugodno i šokantno iskustvo zasigurno neće zaboraviti.