KAOS POSLIJE UTAKMICE

Napadač 'lokosa' sve otkrio: Pljunuo me i vrijeđao, napali me u tunelu Poljuda...

25.09.2017 u 20:53

Bionic
Reading

U desetom kolu HT Prve lige Hajduk i Lokomotiva odigrali su 2:2, a napadač gostujuće momčadi Dejan Radonjić progovorio je o ružnim stvarima koje su mu se dogodile na Poljudu

'Lokosi' su doslovce u posljednjim sekundama stigli do boda no poslije utakmice pričalo se o ružnim scenama koje nemaju veze s nogometom. Jedan od aktera te priče je napadač Lokomotive Dejan Radonjić.

'Prije svega bih se ispričao Saidu zbog izjave da i ja njega nabijem na k...c, žao mi je što sam se još jednom spustio na takav nivo. Ništa mu ne zamjeram, ali ta vrsta rječnika ne pripada sportu. Svatko ima pravo na svoj načim razmišljanja, ali ja jednostavno ne dam na svoju obitelj. Svi su ponosni na neke stvari u životu, a ja sam najponosniji na svoju obitelj. A Said tu nije bio fer. Drugačije je kad vam netko kaže 'odi u k...c', a drugačije kad vam u lice govori 'j...m ti mater' i takve stvari. Ponavljam, Saidu ne zamjeram za reakciju u žaru borbe, ali zamjeram mu zbog ponašanja, vrijeđanja i pljuvanja. Da, čak me i pljunuo', otkrio je Radonjić za goal.com.

  • +14
Hajduk - Lokomotiva 2:2 Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

Ružnih stvari bilo je i poslije utakmice.

'Još dok sam bio na terenu jedan mi je redar rekao da uđem unutra. Tamo je do mene došao neki čovjek u odijelu, odmah mi je bilo jasno da nije nitko od igrača ili stručnog stožera Hajduka, pa krenuo prema meni. Neću reći da me fizički napao, ali me vrijeđao pred brojnim policajcima koji su se maknuli i pustili ga da krene prema meni. U tom trenutku me bilo strah, nije mi bilo jasno što se događa.'

Autor: youtube

Srećom, jedan redar odveo je Radonjića te tako spriječio mogući fizički sukob, ali ovakve stvari ne bi se trebale događati na sportskim borilištima.