VRUĆE U TUNELU

Nakon utakmice dao još pet crvenih kartona

28.03.2012 u 11:51

Bionic
Reading

Sudac Ian Williamson, koji je u utorak vodio ligašku utakmicu četvrtog razreda engleskog nogometa između Bradford Cityja i Crawley Towna, pokazao je pet crvenih kartona u svlačionici nakon utakmice

Zbog tučnjave koja se dogodila na igralištu nakon utakmice, u kojoj je gostujući Crawley pobijedio sa 2-1, sudac se spustio u svlačionice. Crvene kartone naknadno nakon utakmice su dobili Andrew Davies, Luke Oliver i Jon McLaughlin iz domaćeg sastava, odnosno Crawleyjevi igrači Kyle McFadzean i Claude Davis, koji je ušao kao zamjena.

Bradfordovom igraču Andrewu Daviesu prijeti suspenzija od pet utakmica jer mu je ovo već treći crveni karton ove sezone.

'Dok ne pogledam snimku, teško mi je bilo što komentirati. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Još nikada nisam doživio da sudac nakon utakmice uđe u svlačionicu, odvoji igrače na stranu i pokaže im crvene kartone! Pogledat ću DVD događaja. Ukoliko je bilo tko od mojih igrača kriv za udaranje suparnika, platit će veliku klupsku kaznu', izjavio je trener Bradforda Phil Parkinson.

Tučnjava koja je raspirila strasti