JOŠ JEDNA SENZACIONALNA VIJEST

Realovi navijači hvataju se za glavu; zbog hrvatskih reprezentativaca totalni kaos u Madridu

04.08.2018 u 16:10

Bionic
Reading

Talijanski klubovi poludjeli su za Realovim Hrvatima, cijeli svijet zna da je Inter krenuo po Luku Modrića, a pojavila se informacija da je Milan u lovu na Matea Kovačića

Serie A odavno nije najjača liga svijeta, po financijskoj moći klubovi s Apeninskog poluotoka ne mogu se mjeriti s onima najbogatijima iz Engleske i Španjolske, ali Talijani su se 'probudili'.

Juventus je napravio veliku senzaciju tako što je iz Reala doveo Crsitiana Ronalda, a nešto slično pokušava napraviti i Inter tako što bi 'kraljevima' uzeo Luku Modrića.

I dok se transfer hrvatskog kapetana polako pretvara u sapunicu još jedan talijanski velikan bacio se na posao i pogledao u Realovo 'dvorište'.

Milan se po tko zna koji puta spominje kao ozbiljan kupac za Matea Kovačića. Za hrvatskog veznjaka zna se kako želi napustiti Santiago Bernabeu, navodno ne bi imao ništa protiv da završi u 'crvenocrnom' dresu, ali pitanje je mogu li u Milanu isplatiti dovoljnu odštetu ako se zna da je prije par dana odbijeno 60 milijuna eura Manchester Uniteda.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Milan je doveo u napad Higuaina, a dolaskom Kovačića potvrdio bi svoje visoke ambicije. No ponavljamo glavno pitanje je ima li na računu dovoljno milijuna kako bi to ostvario.

Uglavnom, u Realu je zavladao totalni kaos zbog hrvatskih nogometaša, a 'krivci' za to su milanski klubovi. Realovi navijači jednostavno ne mogu vjerovati da im Talijani 'čerupaju' klub...

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL