OD NJEGA JE POSEBNA

Nakon što je srušio 'Vatrene' i slomio srca milijunima Hrvata, Lionel Messi je dobio jednu od najdražih čestitki!

Bionic
Reading

Argentina je na stadionu Lusail svladala Hrvatsku 3:0 te se plasirala u finale Svjetskog prvenstva u Katru, a Lionel Messi je primio jednu od najdražih čestitki

'Vatreni' su doživjeli najteži poraz u svojoj povijesti na SP-ima, načeo ih je iz penala Lionel Messi (34), a dokrajčio Julian Alvarez (39, 69). I dok se hrvatska javnost ponajviše bavi sumnjivim kaznenim udarcem nakon kojeg su Dalićevi izabranici potonuli, Argentinci primaju čestitke sa svih strana. Ponajviše Lionel Messi koji je protiv Hrvatske osim gola upisao i sjajnu asistenciju.

Jedna od najdražih stigla mu je od Luisa Suareza s kojim je dijelio svlačionicu u Barceloni (2014-2020.) sve dok Urugvajac nije bio prisiljen prvi otići s Camp Noua. Nogometni putovi su im se razišli, ali prijateljstvo je ostalo. Nebrojeno su to puta pokazali kada su govorili jedan o drugome, a sada Suarez nije propustio priliku da javno čestita Messiju.

  • +87
Argentina - Hrvatska; SP u nogometu Katar 2022., 13.12.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Nikada se ne umoriš od pokazivanja da si najbolji na svijetu. Neka cijeli svijet stane da zaplješće ovom tipu i onome što je dao nogometu. Nevjerojatno prijatelju', objavio je Suarez na Instagramu.

Messi je u senzacionalnoj formi na Svjetskom prvenstvu i sada se izjednačio s Francuzom Kylianom Mbappeom na vrhu ljestvice golova natjecanja s pet pogodaka, a njihove reprezentacije igraju za svjetski naslov. Kapetan Argentine imat će drugu priliku za osvajanje SP-a u nedjelju (16) nakon što je završio kao drugoplasirani 2014. kada je Njemačka pobijedila La Albiceleste 1:0 u Rio de Janeiru.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal