dok jednom ne smrkne...

Nakon spoznaje da je nastup Dejana Lovrena na Euru vrlo upitan, javio se igrač koji bi ga trebao zamijeniti: Bio bi hendikep da ne ide s nama, ali ja sam spreman

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 29.05.2021 20:35
  • Objavljeno 29.05.2021 u 18:33
Bionic
Reading

Od petka u rovinjskoj bazi hrvatske nogometne reprezentacije je i branič Olympiquea iz Marseillea, Duje Ćaleta-Car

Izborniku Zlatku Daliću na rovinjskim je pripremama iskrsnuo problem ozljede Dejana Lovrena, koji je ponovno osjetio ligament koji ga je mučio krajem klupske sezone.

'Svi znamo koliko nam Lovren znači, pogotovo njegovo znanje i iskustvo na terenu, i kakav je motivator i lider u svlačionici. Ne treba ga otpisati, ima još vremena. Bio bi ogroman hendikep ne bude li išao na EP, a u tom slučaju želim mu brz oporavak. Ja sam tu, spreman sam, iza mene je dobra sezona i fizički se dobro osjećam. Tri sam godine ozbiljniji nego u Rusiji, a u nogometnom sam smislu napredovao', govori Duje Ćaleta-Car za službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza, član francuskog Marseillea.

Aktualne svjetske doprvake na europskoj smotri čekaju Engleska, Češka i Škotska, a upravo bi dvoboj otvaranja s Gordim Albionom mogao biti ključan.

'Treba ići utakmicu po utakmicu. Najvažnija je prva, napravimo li dobar rezultat, ostale dvije bit će lakše. U suprotnom će biti veći pritisak. Škotska također igra kod kuće, Češka je dobra, brza momčad i neće biti lagano. Prvi cilj je proći skupinu. Za igrača ne može biti bolje od otvaranja protiv Engleske na Wembleyju', kaže reprezentativni branič.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal