ODLUKA O UGOVORU

Nakon poraza u derbiju čelnici Hajduka ovim potezom najbolje pokazali što misle o treneru Oreščaninu; je li ovo očekivano?

05.04.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Dva dana nakon što je u najvećem hrvatskom derbiju Hajduk na punom stadionu Poljud poražen od zagrebačkog Dinama 0:1, čelnici splitskog kluba objavili su kako su s trenerom Sinišom Oreščaninom produžili ugovor

Usprkos porazu od Dinama, koji je svim igračima Hajduka jako teško sjeo, činjenica jest kako je Siniša Oreščanin od dolaska na klupu 'bilih', unaprijedio njihovu igru.

Podatak kako je Hajduk pod vodstvom Oreščanina, koji je prvu momčad Hajduka preuzeo 27. studenog 2018. godine, na dosadašnjih 13 utakmica ostvario učinak od osam pobjeda, dva remija i tri poraza, dovoljno govori. Na tih 13 utakmica Hajduk je pod vodstvom Oreščanina osvojio ukupno 72,2% mogućih bodova.

Stoga su ga čelnici kluba i nedavno ponovno imenovani predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, koji je nedavno stigao umjesto Jasmina Huljaja, nagradili novim ugovorom. Nema sumnje kako je stari ugovor i financijski podebljan, ali iznos je zasad ostao poslovna tajna. U svakom slučaju ovim potezom su čelnici Hajduka najbolje pokazali što misle o treneru Oreščaninu. No, mnogi se pitaju je li ovo bilo očekivano i zašto se toliko čekalo?

'HNK Hajduk s posebnim zadovoljstvom objavljuje kako je trener Siniša Oreščanin zajedno sa svojim stručnim stožerom produžio ugovor s Bijelima do 2022. godine', oglasili su se iz kluba.

  • +18
Hajduk - Dinamo, 27. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX