DOŠAO SKUPLJATI BOCE

Nakon poraza od Hajduka, iz Omladinca poslali lošu vijest; Šimić više nije trener

15.09.2023 u 05:47

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u srijedu su u Slavonskom Brodu pobijedili Omladinac iz Gornje Vrbe te odradili prvu stepenicu na putu obrane pobjednika u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu. Istina, nisu Splićani imali težak posao, jer domaćini su zapucali tek jednom, ili dva put, prema golu Hajduka. A sve to najbolje potvrđuje i visokih 6:0 za Bile

Naravno, nikakav drugačiji ishod nije se mogao ni očekivati. Tim prije što je Hajduk krenuo u praktički najjačem sastavu, s Markom Livajom na čelu.

No, samo dan nakon utakmice, iz kluba su se 'zahvalili' treneru Kristijanu Šimiću. Njihovu objavu prenosimo u cjelosti.

S time da je kristalno jasno kako razlog Šimićeva odlaska nije poraz, već njegove nove poslovne odluke.

Kristijan Šimić više nije trener NK Omladinca

Nažalost dan poslije povijesnog uspjeha moramo objaviti i jednu lošu vijest. Naš mladi trener, kineziolog, profesor čovjek iz struke napušta Omladinac.

Kristijan je odluku donio i priopčio nama u klubu početkom tjedna ali je profesionalno odradio još utakmicu protiv Hajduka na zamolbu uprave kluba.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Kristijan je bio dio naše Akademije Nopo - Legen gdje je uspješno vodio mlađe kategorije. Kasnije se vratio u ulozi trenera prve momčadi.

Da se radi o vrhunskom čovjeku pokazuje zadnji primjer. Trener bez obzira što nije više dio kluba i stožera jutros je bio na stadionu uzeo vreću u ruke i kupio boce i smeće zajedno s nama kako bi stadion doterali u prvobitno stanje. Kapa da poda i sretno dalje.

  • +31
Omladinac Gornja Vrba - Hajduk, utakmica SuperSport HNK-a Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport