zvijezda Liverpoola

Nakon ove izjave Mo Salaha mnogi navijači Liverpoola ostali su zbunjeni i nikome nije jasno hoće li otići: Ne znam što će se dogoditi, ali...

22.04.2022 u 12:17

Bionic
Reading

Mohamed Salah, najveća zvijezda Liverpoola, zasad je bez novog ugovora i nikome nije jasno što čekaju u klubu. Nakon ovih riječi puno je toga jasnije…

Već tjednima se piše o tome kako Egipćanin Mohamed Salah, koji zabija golove kao na traci (zabio je 155 golova na 245 utakmica!), s čelnicima kluba nije dogovorio novi ugovor s Liverpoolom. Naravno, problem je plaća koju Salah navodno traži, a spominje se oko 30 milijuna eura po sezoni.

I tu su pregovori zapeli, a kada su novinari upitali Salaha znači li to da bi uskoro mogao otići iz Liverpoola, iskreno je rekao:

'Stvarno ne znam što će se dogoditi… Imam ugovor još jednu godinu i mislim da navijači dobro znaju što želim. No, morate znati da se u dogovorima ne radi samo o novcu. Ma ne znam… ', zbunjen je nakon pitanja bio 29-godišnji Salah.

Između redaka dalo se zaključiti kako bi želio ostati u Liverpoolu, ali s druge strane jasno je kako je postavio svoje uvjete.

'Znate, meni Liverpool jako puno znači jer ovdje uživam u nogometu više nego igdje drugdje. Sve što imam sam dao klubu, to svi vide… I naravno, imali smo stvarno nevjerojatnih trenutaka, osvajali smo trofeje zajedno… Liverpool mi je poput obitelji', dodao je Salah kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli mnogi nogometni velikani, a nije tajna kako su najveći interes pokazali Juventus i Barcelona.

  • +14
Liverpool - Manchester United Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL