sretan i zadovoljan

Nakon ovakve proslave golova mnogi su se pitali kome Mateo Kovačić šalje poruku; sada ih je sve dirnuo

10.12.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Chelseaja, Mateo Kovačić, proživljava lijepe dane među 'plavcima'. Jer osim što skuplja veliku minutažu, za igre u sastavu Franka Lamparda dobiva same komplimente

Mateo Kovačić napokon je na velikoj sceni dobio potvrdu svojih vrijednosti. Jer od odlaska iz milanskog Intera u madridski Real, mnogi su nogometni stručnjaci sumnjali u njega.

No, s dolaskom u London, točnije u Chelsea, 25-godišnji nogometaš napokon je počeo dobivati priliku i skupljati minutažu. Ove sezone neizostavan je u startnoj postavi momčadi Franka Lamparda, a svoje odlične igre napokon je naplatio i golovima.

Prvo je zabio u remiju 2:2 protiv Valencije, a prošlog je vikenda bio i strijelac u porazu 1:3 kod Evertona. I pri tom su svi podsjetili kako se na Kovačićev gol čekalo 1033 dana, točnije od 29. siječnja 2017. godine.

No, osim što su svi opčinjeni njegovom igrom, diljem Engleske zapažena je bila i njegova proslava nakon oba gola.

U razgovoru za službenu stranicu Chelseaja, Kovačić je vrlo iskreno, bez imalo susprezanja, objasnio zašto je slavio s rukom na nosu.

'Razmišljao sam o toj proslavi gola već neko vrijeme, ali nisam zabio prošle sezone', nije odbio našaliti se i na svoj račun. Ali onda je dodao i ovo.

'Imam dvije nećakinje, gol posvećujem njima. Jedna od njih ima Downov sindrom i s njima se na taj način šalim, gestikulacijama. Jako volim svoju obitelj. Baš mi je drago da sam zabio i mogao im posvetit taj gol. Čekao sam dugo vremena na taj trenutak, a sad želim nastaviti tim tempom', poslao je poruku koja je dirnula mnoge.

  • +5
Premier liga, Everton - Chelsea Izvor: EPA / Autor: LYNNE CAMERON