dirljiva poruka iz bolnice

Nakon operacije javio se mehaničar kojeg je Raikkonen pregazio i teško ozlijedio; evo što je prvo rekao

09.04.2018 u 12:51

Bionic
Reading

Nakon što je tijekom utrke za Veliku nagradu Bahreina vozač Formule 1 Kimi Raikkonen nehotice pregazio i teško ozlijedio svog mehaničara, s nestrpljenjem se čekalo kada će iz Ferrarija objaviti kakvo je zdravstveno stanje njihovog zaposlenika

Podsjetimo, Nijemac Sebastian Vettel (Ferrari) pobjednik je utrke za Veliku nagradu Bahreina Svjetskog prvenstva vozača Formule 1, no utrku je obilježio incident njegovog momčadskog kolege Kimija Raikkonena jer je prilikom ulaska u boks udario jednog od svojih mehaničara koji je odmah, zbog loma noge, završio u bolnici.

Videosnimka toga kako mu je Raikkonen nehotice zadnjim lijevim kotačem pritisnuo lijevu nogu obišla je svijet. Ubrzo je u bolnici ustanovljeno da je došlo do pucanja obje potkoljenične kosti. Tada je bilo jasno kako ga čeka duga i teška operacija.

Već drugog dana nesretni Francesco Cigarini, kojeg nakon operacije čeka dug oporavak, javio se iz bolničke postelje objavom na Instagramu svima koji su se zabrinuli za njegovo stanje.

'Operacija je prošla OK. Hvala svim ljudima koji su se brinuli za mene. Ništa više, samo veliko hvala. Šaljem svima zagrljaje', napisao je dirljivu poruku Cigarini, kojem je, kao što se vidi na fotografiji, cijela lijeva noga u gipsu.

Dodajmo još kako je sljedeća utrka za Veliku nagradu Kine na programu za tjedan dana.

  • +19
Formula 1, Velika nagrada Bahreina, utrka Izvor: Pixsell / Autor: XPB/Press Association/PIXSELL