Sprema se veliki transfer

Nakon najnovije svađe između Balea i Zidanea, Real uključuje Velšanina u transfer megapojačanja koje jamči golove

09.10.2019 u 08:41

Bionic
Reading

Gareth Bale je nezadovoljan u Real Madridu, a on ga želi dati kao dio transfera Harryja Kanea iz Tottenhama

Gareth Bale bio je tema broj jedan u Real Madridu prošloga ljeta. Zinedine Zidane rekao mu je kako na njega više ne računa i da može potražiti drugi klub, ali zainteresiranih nije bilo previše. Bale je na kraju imao ponudu iz Kine koja bi mu osigurala silne milijune i zadovoljila i klub, ali iz inata je odlučio ostati u Madridu, pa taman morao provesti sezonu na tribini.

Na kraju se prašina malo slegla i Zidane mu je dao priliku, a Velšanin mu vratio velikim trudom na terenu. U sedam utakmica zabio je dva gola i upisao dvije asistencije te je izgledalo kao da će Real u Baleu dobiti veliko pojačanje, odnosno igrača kojeg su 2013. godine i doveli iz Tottenhama za 101 milijun eura. Ipak, As javlja da je ljubav ponovno pukla.

Problem je nastao uoči susreta između Club Bruggea i Reala u Ligi prvaka. Bale nije bio u sastavu, ali je morao doći gledati utakmicu, na koju je na kraju i zakasnio četiri minute. Ovo je Balea jako iznerviralo i sada svim silama želi napustiti klub jer smatra da ga Zidane ne cijeni dovoljno. Izgleda da u Realu neće imati ništa protiv.

Dio španjolskih i engleskih medija piše kako je madridski sastav već složio kombinaciju u kojoj bi Balea vratili Tottenhamu, iz kojeg bi doveli Harryja Kanea, a on navodno želi pobjeći iz Tottenhama i smatra da je spreman na iskorak u Realu. Kane je ove sezone u 10 utakmica zabio sedam golova i upisao asistenciju te bi mogao biti baš ono što treba Realu. Tottenham bi ga pustio za 85-90 milijuna eura, ali ako bi u posao bio uključen i Bale, onda bi spustili cijenu na 50 milijuna. Veliki problem predstavlja jedino Baleova velika plaća, a koja bi za Tottenham mogla predstavljati veliko opterećenje.