cardiff želi santinija

Nakon Lovrena i Kovačića u Premiership dolazi i treći hrvatski reprezentativac?

03.01.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Britanski dnevnik Daily Mail tvrdi kako je Cardiff City ozbiljno zainteresiran za dovođenje Ivana Santinija koji je sjajno započeo sezonu u dresu Anderlechta, ali više nije jedan od nezamjenjivih nogometaša belgijskog slavnog kluba...

Hrvatski 29-godišnji napadač fantastično je započeo sezonu zabivši hat-trick u prve dvije utakmice Anderlechta u belgijskom prvenstvu, protiv Oostendea i Kortrijka, ali što je sezona išla dalje, to je sve manju igrao ključnu ulogu na travnjaku, a slavni klub tonuo je na ljestvici.

  • +5
Ivan Santini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S 11 postignutih golova Santini može reći da je imao solidnu polusezonu, ali u Europskoj ligi nije puno toga napravio, kao ni u dresu hrvatske reprezentacije za koju je imao priliku zaigrati u Ligi nacija.

Sada mu se čini se pruža nova prilika lansirati karijeru, jer dnevnik Daily Mail tvrdi da je za njega zainteresiran Cardiff City. Navodno je spreman platiti pet milijuna funti, a Anderlecht ima u napadu i Kongoanca Landryja Dimatu koji je zabio 13 golova u ligi pa mu nije nužno zadržati Hrvata u svojim redovima.

Cardiff je blizu samog dna Premiershipa i borit će se za opstanak ovog proljeća i treba mu stasiti napadač, a engleski stil igre mogao bi odgovarati Santiniju. Ako se transfer realizira, pridružit će se Lovrenu i Kovačiću koji su već na Otoku, kao treći hrvatski reprezentativac u najbogatijoj nogometnoj ligi...