all-star ćeproći bez hardena

Najpoznatiji NBA bradonja morao otkazati nastup na festivalu košarke

14.02.2022 u 22:16

Bionic
Reading

Zbog ozljede tetive lijevog koljena na skorašnjoj NBA All-Star utakmici, kojoj je domaćin Cleveland, neće nastupiti igrač Philadelphije James Harden.

Iz njegovog su kluba obznanili kako Harden ispred sebe ima još najmanje jedan tjedan oporavka kako bi bio potpuno spreman za igru, što znači i kako će tek krajem ovog mjeseca debitirati za 76erse iz Philadelphije, svoju novu momčad.

Podsjetimo kako je prošlog tjedna napravljena razmjena između Brooklyna i Philadelphije. Harden i Millsap su preselili u Philadelphiju, a Ben Simmons, Seth Curry i Andre Drummond u suprotnom smjeru.

Harden je bio izabran među rezerve tima kojem je kapetan LeBron James, a sada će povjerenik NBA lige Adam Silver naknadno odlučiti tko će zamijeniti Hardena na All-Star susretu.

Cleveland je ove sezone domaćin All-Star vikenda, a utakmica između sastava čiji su kapetani LeBron James i Kevin Durant (koji neće nastupiti zbog ozljede) počinje u 2 sata, po srednjeeuropskom vremenu, u noći s nedjelje na ponedjeljak (s 20. na 21. veljače).