jazzeri igraju sjajno

Najbolji hrvatski košarkaš nakon teške operacije ruke igra kao u najboljim danima; tricama uništio favorizirane LA Clipperse, a evo što je izjavio

18.12.2020 u 10:35

Bionic
Reading

Od prvog dana, kada je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 73 milijuna dolara s momčadi Utah Jazz, Mostarac Bojan Bogdanović nametnuo se kao jedan od važnijih igrača. A to je još jednom dokazao...

Koliko nedostaje Jazzerima moglo se vidjeti u završnici sezone koja je odigrana u tzv. balonu u Orlandu. Bojan Bogdanović je u svibnju operirao zglob desne šuterske ruke i nakon toga je prošao dugu i zahtjevnu rehabilitaciju. Sedam mjeseci kasnije operacija je prošlost i 31-godišnji Bogdanović igra kao u najboljim danima.

U pobjedi Utah Jazza nad LA Clippersima 125:105, što je ujedno bila posljednja pripremna utakmica uoči početka NBA sezone, Bogdanović je za svega 22 minute ubacio 20 koševa uz pet ubačenih trica iz devet pokušaja.

Kod Clippersa 23-godišnji hrvatski košarkaš Ivica Zubac za 23 minute ubacio je četiri koša te uz to upisao sedam skokova.

'Fizički se osjećam dobro i u dobroj sam formi… U Salt Lake City sam stigao prije dva mjeseca. Desna ruka me još malo boli, vjerojatno nije još na 100 posto, ali u dovoljno je dobrom stanju da mogu igrati', izjavio je Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, nakon utakmice.